Μια νέα μαύρη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο

on Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

του Αλεξάκη Αλέξανδρου
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Κέρκυρας

Το πρώτο βήμα για την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε. Οι προσπάθειες της «πρώτη φορά αριστερά» και του κ.Κοντονή, για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου πιάνουν τόπο υποβιβάζοντας την ομάδα του νησιού μας στην Football League. Αγνοώντας τους όποιους κανόνες και ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν. Παρεμβαίνοντας σε αποφάσεις των αθλητικών αρχών και απαξιώνοντας κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας. 

Η κυβέρνηση της αριστεράς πιστή και ακλόνητη στις αρχές της, για το καλό του τόπου, στερεί από την Κερκυραϊκή ομάδα την παραμονή στην Super League. Στερεί τους κόπους και τις θυσίες μιας χρονιάς, που με αγώνα και ιδρώτα κατέκτησε δίκαια μέσα το γήπεδο. Πίστεψαν μάλλον ότι με την απόφαση υποβιβασμού της Κέρκυρας θα «αποκατασταθεί η τάξη», θυσιάζοντας την ομάδα μας ως νέα Ιφιγένεια για να ξεπλύνουν τις δικές τους αμαρτίες.

Μπορούν πλέον να νιώθουν περήφανοι, διότι η απόφαση αυτή σηματοδοτεί μια νέα μαύρη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην οποία δεν αρκεί πλέον να κερδίζεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Χαρακτηριστικό της νέας εποχής, η επιλεκτική αντιμετώπιση με δυο μέτρα και δύο σταθμά για παρόμοιες περιπτώσεις. Προσβάλλοντας την νοημοσύνη του Κερκυραίου φίλαθλου η κυβέρνηση της Αριστεράς ενώ όφειλε να χτυπήσει στην καρδιά την διαφθορά και την ανομία, αποφάσισε να τα βάλει με τους μικρούς και τους αδύναμους. Αποβάλλοντας από το πρωτάθλημα της Super League την ποδοσφαιρική ομάδα της Κέρκυρας, όταν για πανομοιότυπες υποθέσεις άλλων ομάδων λειτούργησαν με άλλα κριτήρια.

Η αδικία δεν συγχωρείτε. Δεν πρόκειται να γίνει η ομάδα του νησιού μας, το εξιλαστήριο θύμα για όλα τα δεινά του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Πολιτεία οφείλει να αποκαταστήσει την αδικία και η Δικαιοσύνη πρέπει να πράξει στο ακέραιο το καθήκον της. Διαφορετικά να έχουν κατά νου ότι, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.